top of page

wie is Yvonne:

Mijn naam is Yvonne Janssen-Clerx, getrouwd met Laurens en 46 jaar. We hebben samen 2 geweldige kinderen waar we erg trots op zijn.

Ik ben met veel plezier mezelf, partner van Laurens, moeder van Tim

(18 jaar) en Rens (13 jaar), adviseur, administratief medewerkster, begeleidster en ervaringsdeskundige. Van opleiding en beroep ben ik paraveterinair dierenartsassistente. Ik heb in 2009 ZorgVision opgericht en heb ik mijn werkzaamheden bij een dierenarts opgezegd om me helemaal te kunnen richten op werken als begeleidster in de zorg. Werken in de zorg kwam steeds dichter bij me te staan door de zorgen die onze zoon Tim nodig heeft. Ik weet wat het betekent en waar ik op moet letten. Verder runt mijn man een eigen bedrijf op het gebied van elektro. Samen zorgen we voor de administratie en alles wat er bij komt kijken. Ik heb in het verleden diverse trainingen gevolgd op het gebied van communicatie, ondernemen, omgaan met conflicten en agressie, bhv, kinder EHBO, acquisitie en administratie. Mijn grootste leerschool is toch wel waar ZorgVision door ontstaan is.

Al heeft iemand ontzettend veel opleidingen gedaan, van de praktijk moet je het echt hebben. Ik zie de toekomst als een open boek, dat kan nog ingevuld worden op diverse gebieden en dat is een fijn idee. 

wie is Susanne:

Mijn naam is Susanne Snijder, ik ben 40 jaar en trotse moeder van Tess (12) en Meike (10). Ik ben getrouwd met Marcel en wij wonen sinds januari 2012 weer in het gezellige Venlo. Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd in Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik kennis gemaakt met de vele verschillende vormen en groepen in de zorg. Zo heb ik onder andere met moeilijk opvoedbare kinderen gewerkt bij de Mutsaersstichting, activiteiten begeleid voor kinderen en ouderen voor de stichting Wel.kom en verstandelijk beperkten begeleid in een bakkerij in Panningen. In de vakantieperiode heb ik gewerkt in de thuiszorg, om mensen te ondersteunen met de huishoudelijke taken.

Na het afronden van deze studie ben ik verhuisd naar Den Haag.

Hier ben ik begonnen met werken op een kinderdagverblijf. In het begin op de groepen, later als medewerker planning waar ik verantwoordelijk was voor de gehele planning, administratie en communicatie met, en van de debiteuren.

Hier ben ik vervolgens als manager aan de slag gegaan en gaf ik leiding aan ongeveer 25 werknemers.

Onze kindjes werden geboren en de woning werd te klein, de wens terug naar Venlo te gaan werd groter. Nu wonen we weer heerlijk in mijn vertrouwde omgeving waar onze meiden heerlijk kunnen opgroeien.

Hier leerde ik Yvonne kennen, op de peuterspeelzaal in de wijk, waar onze kinderen een aantal uren per week fijn samen konden spelen. De klik tussen de kinderen heeft ervoor gezorgd dat ook Yvonne en ik elkaar beter leerden kennen. Ook wij hebben een klik, denken over veel zaken hetzelfde. Zo ook op het gebied rondom de zorg.

Na 2 jaar optimaal te hebben mogen genieten van alles wat mijn meiden doen, leren en mee maken, wil ik mij ook graag weer in gaan zetten voor anderen. Nu ook de jongste naar school gaat heb ik er heel veel zin om lekker aan de slag te gaan!

Wat is individuele begeleiding:

U ondervindt belemmeringen in uw dagelijks leven. Daarom hebt u begeleiding nodig in de vorm van 'ondersteuning, oefenen of toezicht'.

Individuele begeleiding kunt u aanvragen voor bijvoorbeeld:

  • het onderhouden van sociale contacten
  • het plannen van dagelijkse activiteiten
  • het regelen van uw financiën
  • bij het voortbewegen in en buiten uw huis 

Ook kan begeleiding nodig zijn vanwege:

  • probleemgedrag
  • problemen in denken, concentreren en waarnemen
  • problemen met oriëntatie in tijd, plaats en persoon

Interesse?

Wilt u meer weten over ZorgVision, onze diensten en tarieven dan komen we graag bij u thuis voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel ons gerust op, of vul het contactformulier op deze website in. We zijn bereikbaar onder telefoonnummer 06-18442857 (Yvonne) en 06-27910508 (Susanne) of via het e-mail adres: info@zorgvision.nl

This website is made by ETS & ZORGVISION

bottom of page